Doe 110 ml water in de shaker en de inhoud van 1 zakje witte chocoladedrank. Goed schudden en doe in een kom. Herhaal deze stap voor het andere zakje. Klop de eiwitten stijf in een andere, vetvrije kom. Spatel daarna het opgeklopte eiwit voorzichtig door de witte chocoladedrank (2 zakjes). Zet 10-15 minuten in de koelkast. Verdeel de mousse over 4 kleine glaasjes en verdeel daar de karamel-zeezoutstroop eroverheen. Bestrooi met wat speculaaskruiden en garneer met een blaadje munt.
Smakelijke Feestdagen gewenst!!
Klein-Zundertseweg 2, 4714 RR, Sprundel
(0165) 387 081
info@huydkliniekmarlotte.nl
ma 08.00 - 18.00 uur
di 09.00 - 18.00 uur
woe 09.00 - 18.00 uur
do 08.00 - 17.00 uur
vrij 09.00 - 17.00 uur
za & zo: gesloten
Afspraak in avonduren op aanvraag
Minimaal één avond per week geopend (wisselend van dag)
Heb je vragen naar aanleiding van deze blog? Stel ze gerust!
Comment Cancel