• Over ons

 • Even voorstellen| wij zijn Diny en Charlotte Ros, moeder en dochter én werken samen als gediplomeerd huidtherapeut, schoonheidsspecialiste en voedingscoach binnen de salon. Diny is kleinschalig gestart, inmiddels 20 jaar geleden. Zij heeft dit in de loop van de jaren opgebouwd en sinds 2010 samen met Charlotte verder uitgebreid. Door de lange jaren ervaring en nieuwe inzichten vullen zij elkaar perfect aan. 

  Charlotte heeft de opleiding Allround-schoonheidsspecialiste gevolgd en beschikt hierdoor over de specialisatie; acne. Hiermee kunnen klanten de behandelingen (gedeeltelijk) vergoed krijgen door de zorgverzekering. Zij wilde graag haar kennis verbreden en heeft de opleiding huidtherapie, een HBO opleiding aan de Hogeschool Utrecht gevolgd. In november 2016 is zij afgestudeerd. Als huidtherapeut werk je zowel medisch als cosmetisch. 

  Charlotte:''als Huidtherapeute en door de jaren ervaring als Allround-schoonheidsspecialiste kan ik mijn klanten nog beter adviseren, specialistische en resultaatgerichte behandelingen aanbieden en beschik ik over nog meer kennis. Daarnaast kunnen meer behandelingen (gedeeltelijk) worden vergoed door de zorgverzekering''. 

  Persoonlijke aandacht en resultaat staan bij ons hoog in het vaandel! 
  Wij zien je graag in onze salon.

 • Onze merken:

 • Wij zijn aangesloten bij: