• Gezichtsbehandeling

 • Wij bieden een diversiteit aan gezichtsbehandelingen aan, zodat er voor ieder huidtype, behoefte en wens een passende behandeling is. Zodat je niet alleen een ontspannend moment beleefd, maar er ook gewerkt wordt aan een gezondere en stralende huid. Een mooie huid begint immers bij een gezonde huid! 
  Wij werken alleen met hoogstaande en bewezen effectieven producten, zodat we doelgericht op iedere huidbehoefte in kunnen spelen. Hieronder vindt je onze gezichtsbehandelingen met de producten van Maria Galland, Dermalogica en Image Skincare.

  Maria Galland
  De basisbehandeling is altijd bestaande uit een reiniging, peeling, reinigend masker, onzuiverheden verwijderen, massage en/of masker en een afsluitende verzorging. Indien gewenst is het tevens mogelijk om epileren en/of harsen aan je behandeling toe te voegen.

  Basisbehandeling met keuze uit epileren óf harsen + keuze uit massage óf masker          €46,50
  Basisbehandeling met epileren óf harsen + massage en masker                                                  €56,50
  Basisbehandeling met epileren én harsen + massage en masker                                                 €60,50

  Soin Masque Modelant
  Het zichzelf verwarmend masker met diepte werking dat zich miljoenen keer bewezen heeft. Elke afzonderlijke huidzone wordt centimeter voor centimeter behandeld met speciale werkstoffen die diep in de huid worden gesluisd. Het resultaat: de teint ziet er verfrist, verjongd, als “gelift”uit. Bij het hard worden, wordt het masker uit zichzelf warm, de huidtemperatuur stijgt onopgemerkt, de lymfestroom en bloedcirculatie worden geactiveerd en zo wordt een gericht insluizen van de waardevolle ingredienten bewerkstelligt. 
  €73,50

  Soin Thallaso
  Masque Thalasso, de power-kuur uit de zee. De kracht van de zee en werkzaamheid van algen, rijk aan vitaminen en mineralen. Maximale vochttoevoer. Een verkoelend, kalmerend en verfrissend masker. Een perfecte mini vakantie voor de huid.
  €75,-

  Soin Cocon
  Een weldadig gevoel van ontspanning voor iedere huid. Een perfecte anti-stress behandeling door speciale massagetechnieken gecombineerd met high-tech werkstoffen. De huid voelt aan als herboren.
  €69,-

  Soin Profilift
  Soin Profilift, schenkt de huid, dankzij een innovatief 3D-effect, buitengewone stevigheid en 'lift' de contouren. Bijzondere massagetechnieken zorgen ervoor dat de zeer effectieve werkstoffen van Profilift diep in de huid worden gesluisd, waar ze de drie hoofdoorzaken van verlies van stevigheid tegengaan. Het resultaat: mooiere, strakkere en meer verstevigde gezichtscontouren en een jonger aanzien – alsof je huid ‘gelift’is.
  €76,50

  Soin Mille Lumiere
  Dé anti-aging behandeling van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddelijk anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid. Deze exclusieve behandeling zorgt voor een puur weldadig genot. 
  €120,-

  Dermalogica

  Mini Face treatment
  Huidanalyse, Reiniging, professionele peeling, onzuiverheden verwijderen, concentraat, massage óf masker en een afsluitende verzorging bestaande uit toner, booster, oogcréme, créme en UV-bescherming. 
  €46,50

  Face treatment
  Huidanalyse, Dubbele reiniging bestaande uit de Precleanse en een reiniging aangepast aan de huidconditie, professionele peeling, onzuiverheden verwijderen, massage, concentraat, masker en een afsluitende verzorging bestaande uit toner, booster, oogcréme, créme en UV-bescherming. Inclusief epileren of harsen. 
  €61,-

  Microzone treatment
  Heb je weinig tijd, maar wil je wel graag je huid gezond houden? Of heb je last van een huidprobleem en wil je hier graag vanaf? Boek dan een microZone treatment, een korte en doeltreffende behandeling die je huid een snelle boost geeft en de oppepper die het nodig heeft. Het is een 20 minuten durende gezichtsbehandeling die geheel op maat gemaakt is. Idiaal voor personen met een volle agenda. Snel, makkelijk en effectief!
  €29,-

  Image Skincare

  Peeling
  Peelingen zijn perfect wanneer je graag een huidverbetering of huidverjonging wenst. De krachtige peelingen van Image Skincare reiken namelijk tot in de levende huidlaag en pakken daar de bron direct aan. De peelingen werken diep in de huid. Aanvankelijk van het huidtype, indicatie en wens van de klant kan een specifieke peeling of een reeks verschillende peelingen worden gekozen om de huid te behandelen.
  €79,50

  Facial
  Naast de peelingbehandelingen van Image Skincare zijn er ook verschillende heerlijke en zeer effectieve facial behandelingen waarbij geen gebruik wordt gemaakt van peelingen. Er is een ruim aanbod aan verschillende facials, waarvoor er voor ieder huidtype, behoefte en wensen de best passende facial bestaat. Doelgericht, effectief en direct resultaat.
  €59,50