• Dermapen

 • Met de Dermapen wordt een zo geheten 'Microneedling' behandeling uitgevoerd. De Dermapen maakt duizenden microscopisch klein ondiepe perforaties en kanaaltjes in de huid. Je voelt hier nauwelijks iets van, omdat er vooraf een verdovende créme wordt aangebracht. Dit is een natuurlijke procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen -en elastine vezels. De kanaaltjes zorgen er tevens voor dat actieve ingredienten van huidverzorging tot 200 keer méér in de huid kunnen doordringen dan wanneer deze normaal wordt aangebracht. 

  Dermapen behandeling resulteert in een duidelijke verbetering van de huid bij:
  - (acne) littekens
  - Rimpels en lijntjes in aangezicht en decollete
  - Een verslapte huid
  - Verouderde -en zon beschadigde huid
  - Een vale of doffe teint
  - Striae (striemen) en littekens op het lichaam

  Afhankelijk van de conditie van de huid en om het maximale resultaat te behalen, worden 2 tot 3 behandelingen aangeraden. Aangezien de nieuwe collageenvorming enige tijd nodig heeft om te rijpen, is de geadviseerde tussenpose bij de behandelingen ca. 8-12 weken. 

  Wat kan ik zelf nog meer doen?
  Speciaal voor de behandeling van de huid thuis door de consument, is er de complete Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set. De zeer fijne micronaalden van deze Home Care Dermaroller™ zijn slechts 0,15 tot 0,18 mm lang. Deze lengte penetreert alleen de epidermis (opperhuid). Aangezien deze naalden te kort zijn om de ondiepe huidzenuwen in de dermis te bereiken, is de behandeling absoluut pijnloos. De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set bevat tevens een Collageen Peptide Booster met antioxidanten en vitamine C voor een verhoogde aanmaak van nieuwe collageenvezels. De set bevat ook de Peptide Cleaner, die ervoor zorgt dat de Home Care Dermaroller™  na het gebruik ervan zorgvuldig kan worden gereinigd van bacteriën voor een optimale hygiëne.

  De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set zorgt bij consequent gebruik voor:
  - verkleining van grove poriën
  - vermindering van acné
  - voelbaar zachtere huid
  - algehele verfijnde huidtextuur
  - vermindering van rimpels en fijne lijntjes
  - gezonde en stralende teint
  - stevige en elastische huid

  Lees meer over onze huidverjongende behandelingen.