• Afslanken met PowerSlim

 • Hoe werkt het?
  PowerSlim is anders. In plaats van dat je minder gaat eten, zorgt onze methode ervoor dat je méér bouwstoffen eet. Terwijl de brandstoffen in je voeding juist sterk worden beperkt. Dit zet je lichaam aan tot het verbranden van de reservebrandstof: je lichaamsvet. De extra bouwstoffen onderhouden je spieren en dit bevordert je stofwisseling. Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven. Wetenschappelijk onderbouwd, eenvoudig te volgen én met langdurige begeleiding van je PowerSlim voedingscoach.

  Niet alleen op weg naar het behalen van jouw doel, maar vooral ok ná het behalen van je streefgewicht, want het resultaat op de lange termijn vinden wij enorm belangrijk. 

  Behandelplan.
  Het programma is opgebouwd uit 3 fasen met 5-7 eetmomenten per dag. Waarbij je overdag PowerSlim producten gebruikt en ’s avonds gewoon vlees of vis met groenten kunt eten, dit al vanaf de eerste fase. Er zijn meer dan 120 verschillende PowerSlim producten van ontbijt, tussendoortjes tot heerlijke maaltijden zoals pasta en rijst. Je bereikt je streefgewicht en leert hoe je op gewicht kunt blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Voordat je begint bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat je wensen en doelen zijn. Na het eerste gesprek kom je gratis wekelijks terug om te wegen. Je staat er dus niet alleen voor, wij, jouw voedingscoaches begeleiden en motiveren je bij het afvallen. Samen gaan we jouw doelen bereiken! Deze keer lukt het je wel!

  Gratis begeleiding.
  Daarnaast ontvang je wekelijks GRATIS persoonlijke begeleiding tijdens én een jaarlang na het behalen van je streefgewicht. Benieuwd naar wat je in moet investeren? Lees meer over de kosten

 • Meer informatie en/of een gratis kennismakingsgesprek plannen?

  Versturen