• Afslanken met PowerSlim

 • Hoe werkt het?
  PowerSlim is anders. In plaats van dat je minder gaat eten, zorgt onze methode ervoor dat je méér bouwstoffen eet. Terwijl de brandstoffen in je voeding juist sterk worden beperkt. Dit zet je lichaam aan tot het verbranden van de reservebrandstof: je lichaamsvet. De extra bouwstoffen onderhouden je spieren en dit bevordert je stofwisseling. Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven. Wetenschappelijk onderbouwd, eenvoudig te volgen én met langdurige begeleiding van je PowerSlim voedingscoach.

  Niet alleen op weg naar het behalen van jouw doel, maar vooral ok ná het behalen van je streefgewicht, want het resultaat op de lange termijn vinden wij enorm belangrijk. 

  Behandelplan.
  Het programma is opgebouwd uit 3 fasen met 5-7 eetmomenten per dag. Waarbij je overdag PowerSlim producten gebruikt en ’s avonds gewoon vlees of vis met groenten kunt eten, dit al vanaf de eerste fase. Er zijn meer dan 120 verschillende PowerSlim producten van ontbijt, tussendoortjes tot heerlijke maaltijden zoals pasta en rijst. Je bereikt je streefgewicht en leert hoe je op gewicht kunt blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Voordat je begint bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat je wensen en doelen zijn. Na het eerste gesprek kom je gratis wekelijks terug om te wegen. Je staat er dus niet alleen voor, wij, jouw voedingscoaches begeleiden en motiveren je bij het afvallen. Samen gaan we jouw doelen bereiken! Deze keer lukt het je wel!

  Gratis begeleiding.
  Daarnaast ontvang je wekelijks GRATIS persoonlijke begeleiding tijdens én een jaarlang na het behalen van je streefgewicht. Benieuwd naar wat je in moet investeren? Lees meer over de kosten

 • Lekker in Balans!
  Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is minstens zo belangrijk. Om die reden vinden het belangrijk om je ook begeleiding te bieden nadat het streefgewicht bereikt is. Met de gewichtsbehoudproducten van PowerSlim Balance wille we ons concept 'afvallen én op gewicht blijven' nog sterker maken. Om jouw gezonde leefstijl voort te zetten is PowerSlim Balance ontwikkeld. PowerSlim Balance is geen programma maar zijn uitgebalanceerde producten, bedoeld om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken. Want we merken allemaal wel eens dat het soms best moeilijk kan zijn, om lekkere maaltijden op tafel te zetten die niet te veel tijd kosten maar wel gezond zijn. Hoe blijf je in balans en bereid je gezonde en lekkere gerechten waarmee je ook je kritische weegschaal in evenwicht houdt?

  Waarom PowerSlim Balance?
  Wij merken als voedingscoaches dat er behoefte is aan ondersteuning en een stok achter de deur. Die bieden we je, doordat je na het behalen van je streefgewicht één jaar lang kosteloos onder begeleiding blijft (één keer per maand). 
  Om jouw gewicht te behouden adviseer ik je dat je op je eetpatroon blijft letten, en blijvend minder koolhydraten en meer eiwitten eet. Met PowerSlim Balance kun je genieten van lekkere, alledaagse producten die lager in koolhydraten zijn dan reguliere producten uit de supermarkt. Daarnaast bevatten de producten meer eiwitten waardoor ze een verzadigd gevoel geven. De producten van PowerSlim Balance zijn door diëtisten ontwikkeld, waarbij koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels optimaal tot elkaar in verhouding staan. Aan alle leuke, fijne en feestelijke momenten van het leven is gedacht, zodat genieten op nummer één blijft staan. Alle producten van PowerSlim Balance passen in een gezonde levensstijl. Je kunt heerlijk ontbijten, smakelijk lunchen of lang tafelen, lekker snacken en bovenal genieten. Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle spaghetti, verantwoorde muesli, een lekkere reep voor tussendoor of zelfs chocolade-ijs. Door de unieke samenstelling kun je met het hele gezin genieten van de PowerSlim Balance producten.

 • Meer informatie en/of een gratis kennismakingsgesprek plannen?

  Versturen